Tips van de maand

Vergeet niet je bedragen aan te passen

juli 2018

Op1 juli krijgen veel huurders te maken met de jaarlijkse huurverhoging. De brutobedragen van het wettelijk minimumloon en het minimumjeugdloon stijgen per 1 juli 2018.  Hierdoor worden alle uitkeringen aangepast. Ook de kinderbijslag wordt aangepast.

Hoe staat het er voor met jouw goede voornemens voor 2018?

juni 2018

De weken vliegen in een rap tempo voorbij en we zijn nu al weer in de maand juni van 2018 beland. De hoogste tijd om even een moment te nemen om de balans tussentijds op te maken.

Welke goede voornemens had je begin van het jaar bedacht en hoe staat het er nu mee? Weet je nog wat je je voor 2018 had voorgenomen en wat kun je nu doen om je voornemens te laten slagen? Waar wil je eind 2018 staan?

Goede voornemens volhouden is niet altijd makkelijk. Gelukkig kun je jezelf helpen door een paar simpele tips toe te passen. Hier heb je er alvast een paar:

Bespaar tijdens festivals en dagjes uit

mei 2018

Besparen tijdens festivals neem voor een dagje uit je eigen broodjes, snacks en drankjes mee, hier kan je echt heel veel geld op besparen

 

vul optijd je belastingaangifte in

april 2018

De aangifte inkomensbelasting is in volle gang. Heb jij deze nog niet gedaan en ben je wel aangifte plichtig? Zorg dan dat je de aangifte voor 1 mei hebt ingevuld. Lukt het niet om dit voor 1 mei te doen vraag dan voor die tijd uitstel aan.

Doe je helemaal geen aangifte terwijl je dit wel had moeten doen dan krijg je een verzuimboete.